Val d'Arimont Team Building

Bekijk alle Team Building hieronder 

 

Een groepssfeer creëren bij Val d’Arimont
Val d’Arimont Hotel Resort *** biedt een aantrekkelijk en flexibel programma aan afhankelijk van uw doeleinden.

Leuke activiteiten zoals thema-avonden en indoor activiteiten waarbij tijdens de momenten van ontspanning, de teams of groepen profiteren van de sportieve en welzijnsinfrastructuur van de Val D’Arimont Hotel Resort ***

Maar ook in de omgeving van Val D’Arimont zijn er leuke team builings uitjes te vinden. Bekijk ze hieronder allemaal!

 

 

Outdoor-incentives in het woud

Highland Games

Vanaf de 11de eeuw werden krijgshaftige toernooien, die een strikte erecode naleefden, georganiseerd zodat elke clanchef zijn bode kon kiezen onder zijn beste strijders…

 

 

De belegering van Reinhardstein

Een middeleeuws kasteel wordt ingenomen …Rotsbeklimming – kruisboogschieten – evenwichtsbalk – boogschieten – touwbrug – drakengrot – rotsafdaling – gevecht.

 

Made in Belgium

De monniken van de abdij stellen u een tweedelige originele proef voor. Een “kroegenspel” & een spel die al uw zintuigen op de proef stelt. Wandeling – Proeven & verschillende spelen: Spel van de spijker – Bouw met kaarten – Kegelen – Wedlopen…

 

Het GPS onderzoek

De vaandels van uw maatschappij zijn verdwenen. Om ze te lokaliseren en te heroveren, gaat elke ploeg de GPS technologie leren gebruiken. Oriëntatie tocht met GPS – Spel van vragen/antwoorden – reflectie – sluwheid – Beheersing van de technologie.

 

Forest Jump

Reis naar de samenloop van de natuur en de traditie …Kennis van het leven in het wild – uitslepen met een trekpaard – uitslepen met de hand – zagen met de hand – gemakkelijke boombeklimming – bewerking van schors – klieven – oriëntatie – bosspelen …

Paintball

Op het terrein ‘outdoor’ in het woud romdom de Val d’Arimont Hotel Resort***, verschillende scénario’s, gebaseerd op communicatie en teamstratégie zullen aan de deelnemers worden voorgesteld: 300 verfballen per persoon.(volgens uw budget).

 

Mountainbike tocht

Toeristische” of “sportieve” circuits
vergezeld van een gids.

Team Rally

Een oriëntatierally per groep doorheen de « Vallée de la Warche en de Bayon » vertrekkende vanuit le Val d’Arimont. De groepen doorkruisen de mooiste hoekjes van onze streek. Het doel van elke groep is om alle« check-points » te vinden waar verschillende proeven worden georganiseerd en kleine uitdagingen. >Elke groep vertrekt met een « adventure bag »… (GPS, kompas, lucifers, lamp,eerste hulp kit en gedetailleerde stafkaart + transparant).

 Rally van de 5 zintuigen

Het betreft een tocht van ongeveer 2h30 (zo’n 7km), door de bossen rond “Le Val d’Arimont Hotel Resort***”. Ontdekking van de afwisselende fauna en flora van de omgeving. Onderweg voeren de deelnemers ludieke en gezellige opdrachten uit gebaseerd op de 5 zintuigen.

Helico Team Rally

Helikoptervlucht naar de toppen van de heuvels rond de Val D’arimont Hotel Resort *** en boven de verschillende valleien.

Motors fun

Roadbook met proef aan elke controlepost (de proeven worden gekozen afhankelijk van het budget en het aantal deelnemers).

Thema-avond en indoor aktiviteiten.

Een team-uitje in de natuur bij Val d'Arimont!

In het groen aan de voet van de Hoge Venen in een schitterende omgeving.